Hoorn

Gardenista

Datum:

22 t/m 26 september

Na een succesvolle eerste editie in Ophemert wordt dit mooie groen festival dit jaar georganiseerd op de Historische Buitenplaats Den Alerdinck Laag-Zuthem in de buurt van Zwolle .

 

Bezoek Gardenista met tuinbezoek

 

In tegensteling tot eerder aangegeven datum gaan we niet op vrijdag 24 maar op woensdag 22 september samen met de afdeling Enkhuizen naar Gardenista. 

Het 5-daagse festival vindt dit jaar plaats op het prachtige landgoed van de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Zwolle. Hier vindt je kwekers en andere groenexploitanten, grote en kleine showtuinen en er is ruim opgezette horeca aanwezig met zitjes.

Tevens is het de bedoeling dat we vooraf aan Gardenista nog een op de route gelegen TUIN gaan bezoeken. Welke dit wordt is nog niet helemaal bekend, hier wordt nog aan gewerkt.

Hoewel de Corona cijfers op dit moment weer flink oplopen gaan we er vooralsnog er wel vanuit dat deze dag door kan gaan, wanneer dat tzt toch onverantwoord blijkt te zijn wordt deze activiteit uiteraard afgeblazen. Aangezien we met veel personen in een bus zitten is deelname alleen mogelijk wanneer u gevaccineerd bent.

Wanneer er meer bekend is over de te bezoeken tuin en kosten voor deze dag ontvangt u weer een nieuwsflits.

 

Hartelijke groet,

Mardo Last en Laeta Schermers, excursiecommissie