Zomer Zotte Avond

Kosten lid:

Locatie?:

Beste leden,

Helaas komen veel van onze activiteiten te vervallen door de ontwikkelingen in deze crisis tijd. Niet leuk maar noodzakelijk. Laten  we er samen voor zorgen dat we gezond blijven en  dat we het virus niet verspreiden.

Hopelijk kunnen we elkaar in augustus weer ontmoeten tijdens DE ZOMER ZOTTE AVOND. Altijd een gezellig avond om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Vindt u het  leuk om uw tuin open te stellen voor de leden van onze afdeling? Wij  houden ons aanbevolen. Laat het ons weten!

Er zijn voor u geen extra werkzaamheden aan verbonden. Ons bestuur verzorgt koffie en thee en een drankje met hapje. De opkomst is meestal tussen de 50 en 60 personen. De tuin hoeft niet extreem groot te zijn maar het is fijn als er een plek is om te schuilen bij minder weer onder een overkapt gedeelte, niet in huis.

Dan wensen wij u alle geluk, blijf gezond en hopelijk zien wij elkaar snel.

Groeten van  het bestuur

Meer info: