E-mail(@)dressen

Geachte leden,

Hierbij vraag ik uw aandacht voor het volgende. Wij als bestuur en de beheerders van het mailbestand willen graag een “up to date” bestand van de mailadressen van onze leden. Dit is momenteel niet altijd het geval.

Hebt u in de loop van de tijd een nieuw mailadres gekregen, dan kan het zijn dat wij hierover geen informatie hebben ontvangen, waardoor ons mailbestand nu niet meer klopt.

Hier willen wij graag wat aan en mee doen, kijkt u op onze website: hoorn.groei.nl.
en volgt het volgende traject. Onder de kop Activiteiten & Actueel kijkt u bij Web-interactie. Daar klikt u op email registratie en kunt u lezen hoe wij omgaan met uw mailadres. Hier kunt u ook uw gegevens doorgeven.. Op deze manier kunnen wij ons bestand opschonen en u weer via uw juiste email adres van onze leuke activiteiten op de hoogte houden.
Ook zijn wij gestart met het "papieren" Groentje te laten verschijnen als "digitale" Groentje in pdf-formaat welke u via e-mail kunt downloaden.

Doet u mee?, klik hier

Mardo Last.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….