Presentaties

Denkt u er ook wel eens over om een goede vriend/vriendin of de buurman mee te nemen naar een presentatieavond!?!  Maar wilt u hen niet opzadelen met de kosten die gelden voor introducés? Daarom vindt u in het Groentje nogmaals een entreebewijs voor een introducé

Excursies

Voor de busexcursies geldt dat, wanneer u na aanmelding onverhoopt niet mee kunt, het op prijs gesteld wordt als u dat zo snel mogelijk meldt bij Laeta schermers email: laetaschermers(at)hotmail.com of Mardo Last email:mardolast@kpnmail.nl,

email: Wanneer u zelf niet voor een vervanger kunt zorgen, zullen wij proberen die te vinden. Als dat niet lukt, zullen we naast administratiekosten ook de buskosten in rekening moeten brengen

Workshops

Alle workshops worden gegeven in Kunstcentrum De Blauwe Schuit, Vredenhofstraat 7A, Hoorn.
Er zijn daar prachtige ruimtes waar we gebruik van maken.
Alle bloemschiklessen worden daar gegeven, evenals de tuincursussen en het gereedschapsonderhoud.

Wanneer u na opgave toch onverhoopt niet kunt deelnemen aan de workshop, wilt u dit dan zo snel mogelijk melden. Als u geen vervanger heeft kunnen vinden, zullen we u naast administratiekosten de gemaakte kosten, zoals materiaal, in rekening moeten brengen. U kunt dan wel de materialen bij ons ophalen.

Bloemschikken

U maakt kennis met de nieuwste technieken en trends. Hebt u altijd al eens een cursus willen volgen maar kwam het er nooit van? Wacht dan niet langer u zult zien, u gaat een gezellige herfst/winter tegemoet met altijd een mooie door uzelf gemaakte creatie in huis. Via de seizoenen komt er een eind aan de winter en wordt het weer voorjaar! Bij voldoende deelname bestaan alle cursussen uit twee groepen, zodat er altijd de mogelijkheid is om een les in te halen.

Locatie

De Blauwe Schuit (voormalige zwembad) aan de Vredehofstraat 7A in Hoorn. Op deze locatie zullen alle cursussen in het nieuwe seizoen gaan plaatsvinden.

Voorwaarden deelname activiteiten

Wij vinden het leuk om activiteiten voor onze leden te organiseren. Dat doen we met duidelijke spelregels, zodat onze leden weten waar ze aan toe zijn en waarop ze kunnen rekenen, de vereniging geen onnodige kosten maakt en de algehele organisatie soepel verloopt.
Lees hieronder meer over onze INSCHRIJVINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN
                                               GROEI&BLOEI AFDELING HOORN EN OMSTREKEN

De kosten van deelname kunt u overmaken op het banknummer van de afdeling:
IBAN nr NL19ABNA0538782838 t.n.v. KMTP Hoorn, onder vermelding van de datum en de naam van de activiteit .

Kijk voor de geplande activiteiten onder "Agenda".

Indien u zich via de website wilt opgeven voor een activiteit: klik links op:
"Inschrijfformulier activiteiten"

Klik voor informatie per item op de onderstaande taps.

6 Vrijwilligers en een hele grote tafel.
Waar was dit ook al weer?

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….