Cursus Bloemstyling

Hebben bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling? Wacht dan niet langer maar ga u nu aanmelden voor een van de gezellige en leerzame cursussen Bloemstyling. In september/oktober gaan deze cursussen weer van start.

U maakt kennis met de nieuwste technieken en trends. Hebt u altijd al eens een cursus willen volgen maar kwam het er nooit van? Wacht dan niet langer: u zult zien, u gaat een gezellige herfst/winter tegemoet met altijd een mooie door uzelf gemaakte creatie in huis. Via de seizoenen komt er een eind aan de winter en wordt het weer voorjaar!

Locatie: Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A in Hoorn

Bloemstyling- Basis

Dag: woensdag ongeveer 1 x per 4 weken

Aantal lessen: 8

Kosten: € 70 voor leden, niet leden betalen € 89 inclusief materiaal voor de eerste cursusavond.

Aanvangsdatum: oktober t/m april 2018

Docent: Tineke Out

Bloemstyling Niveau 1

Dag: maandag ongeveer 1 x per maand

Kosten: € 66 voor leden, niet leden betalen € 84

Aanvangsdatum: september t/m april 2018

Docent: Joke Hottentot

Bloemstyling Niveau 2

Voor deze cursus is wel een “vereiste” dat recent basis of niveau 1 is gevolgd bij ons of bij een andere afdeling van Groei & Bloei

Dag: dinsdag ongeveer 1 x per maand

Kosten: € 77 voor leden, niet leden betalen € 97

Aanvangsdatum: september t/m april 2018

Docent: Pascal Stroet, “Blooms”

Voor informatie en opgave voor alle groepen: Nannie Wolke groeibloeihoorn.bloemstyling@gmail.com .

Uw betaling kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van de afdeling NL19  ABNA 0538 7828 38 t.n.v. KMTP Hoorn.

Onder vermelding van cursus Bloemstyling en het niveau erbij plaatsen.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2