Korte cursus Voorjaars Bloemwerk

Korte Cursus Voorjaars Bloemwerk

Na de kerstdagen is het leuk om weer aan het voorjaar te denken, u kunt zich aanmelden voor de korte cursus Voorjaars Bloemwerk. U maakt 3 maal een mooi arrangement. Alle materialen worden verzorgd door de docente.  In de 1e les krijgt u een ondergrond, die u in de 2 daaropvolgende lessen weer gaat gebruiken. Bloemen, blad, groen en bij materialen, evenals hulpmiddelen, worden door de docente meegenomen.

U zult zien dat u de ondergrond in verschillende stijlen kunt opmaken, waarbij meerdere technieken aangeleerd worden. Voor deze korte cursus Voorjaars Bloemwerk hoeft u nu eens niet zelf allerlei materialen te verzamelen, maar kunt u fijn aanschuiven! De cursus is onder leiding van Tineke Out.

Datum: donderdag 18 januari, 8 februari en 8 maart.

Tijd: van 09.30 – 12.00 uur

Locatie: De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A, Hoorn

Kosten: leden € 62,50, niet-leden € 78,00

Opgave: Tineke Out, indien mogelijk per mail

groeibloeihoorn.workshops@gmail.com

of per telefoon 0229 572931

U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.

Uw betaling kunt u overmaken op het banknummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. KMTP Hoorn. Onder vermelding van Korte cursus Voorjaars Bloemwerk.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2