Activiteiten & Actueel

 

Excursie naar Tuinidee te ’s Hertogenbosch

 

 

 

Op zaterdag 24 februari 2018 organiseert afdeling Enkhuizen samen met afdeling Hoorn deze excursie naar Tuinidee.

 

We vertrekken om 9.00 uur uit Hoorn bij het parkeerterrein van zwembad de Waterhoorn. De kosten voor deze excursie bedraagt € 29,50 per persoon, niet-leden betalen hiervoor € 36,00. Het is raadzaam om uw Groei & Bloei-pas mee te nemen. U dient zelf een lunchpakketje mee te nemen of u kunt het daar aanschaffen. Om 17.15 uur hopen we weer terug te zijn in Hoorn. Opgave voor deze excursie kunt u doen bij Mardo, graag per mail; mardolast@kpnmail.nl  

 

 

TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en biedt jaarlijks tienduizenden bezoekers volop inspiratie voor de tuin van hun dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een bezoek aan TuinIdee is ook gewoon een dagje genieten.

TuinIdee is ook úw start van de lente. Met sfeervolle voorbeeldtuinen met fraaie styling en mooie beplanting. Voor ieder wat wils; van exclusief tot budgetvriendelijk maar origineel. Met volop ideeën voor buiten koken, de eetbare tuin, een overdekt terras of een intiem balkon. Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen over tuinstijlen, de nieuwste tuinmode en tuininrichting!

In het theater zijn er doorlopend leuke en leerzame presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht in het Tuinlab. Maak uw keuze uit het ongekend grote en gevarieerde aanbod tuinproducten en planten bij de maar liefst 225 stands van geselecteerde kwekers, hoveniers en andere tuinspecialisten. Profiteer van de speciale aanbiedingen , ook na uw bezoek met de gratis Mijn TuinIdee voordeelpas. 

Kom de lente voorproeven en geniet al van het buitenleven op hét tuinevent van Nederland!

 

meer

 

 

 

16
Feb
STORMSCHADE
15
Feb
angela’s tuin tussenfase deel 2