Paasworkshop

Op dinsdag 13 maart zowel in de ochtend als avond

We gaan met bonsaihout en aluminiumdraad een frame maken, dit frame klemmen we op een glazen vaas. Met bloemen/blad /veertjes en eitjes zal het een vrolijk paasarrangement  worden. Na de Paas kan het frame worden hergebruikt want bonsaihout is heel hard en blijft mooi.

Voor de paasworkshop hebben we een speciale ledenprijs. Mede door de speciale prijs verwachten we veel aanmeldingen, dus meldt u snel aan. Voor alle materialen wordt gezorgd.

De workshop is onder leiding van Tineke Out.

Datum: dinsdag 13 maart

Tijd: 9.30 tot 12.00 uur

Of

Datum: dinsdag 13 maart

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Locatie: Kunstcentrum  De Blauwe Schuit,

Vredehofstraat 7 A, Hoorn

Kosten: Speciale ledenprijs  € 19,50; niet leden € 28,50.

Aanmelden bij Tineke Out, indien mogelijk per mail groeibloeihoorn.workshops@gmail.com

tel 0229-572931.

Uw betaling kunt u overmaken op het banknummer van de afdeling: 53.87.82838 t.n.v. KMTP, IBAN nr: NL19ABNA0538782838 Onder vermelding van paasworkshop, naam en lidnummer vermelden.

U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.

Foto’s onder en rechts zijn slechts een indicatie!

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2