Activiteiten & Actueel

 

Plantjes ochtend

 

Op zaterdag 21 april organiseren we weer een plantenmarkt!

 

Als altijd is dat weer een erg leuke ochtend, waar iedereen niet alleen tegen een zacht prijsje plantjes kan kopen, maar ook  het verhaal erbij krijgt; hoe krijg je zelf net zo’n mooie plant als de oude eigenaar? Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers kunnen we die kennis delen, hoe we de plantjes grootbrengen en op de juiste plaats planten.

 

Waar verkocht wordt moet natuurlijk ook aangeboden worden; wij nodigen u uit om met planten, stekken of zaaigoed te komen. Dus heb je nog wat stekken van die geweldige vaste plant, of overtollige zaailingen, neem ze mee! Groenten en bloemen, alles is welkom. Ivm planning van de ruimte is het prettig als u alvast doorgeeft dat u iets aanbiedt en een inschatting van de benodigde ruimte.                                         

 

Opgave: groeibloeihoorn.voorzitter@gmail.com

 

Dit jaar zullen we de markt organiseren in samenwerking met ‘’Buurtgroep Risdam-Noord Groen’’. De markt wordt dit jaar dan ook gehouden op het plein bij Buurtcentrum ”De Kogge’’, Akkerwinde 44 in Zwaag (achter winkelcentrum ‘’De Korenbloem’’). Behalve jonge planten zal er daarom ook advies in te winnen zijn over het inrichten van tuinen. Verdere informatie volgt t.z.t.

 

Vergeet niet lege doosjes/kratjes mee te nemen voor het vervoer!

 

De plantenmarkt is open van 10.30-13.00 uur.

 

 

 

meer

 

 

 

16
Feb
STORMSCHADE
15
Feb
angela’s tuin tussenfase deel 2