Regiowedstrijd Bloemschikken voor amateurs West Nederland

Donderdag 19 april 2018

De Nieuwe Bavo Bloeit, Haarlem

De opdracht: maak een vrijstaand object met als thema “Bloemrijk welkom”.

·       De wedstrijd wordt gehouden op donderdag 19 april in de Nieuwe Bavo kerk te Haarlem, Leidsevaart 146, 2014 HE Haarlem.

·       De wedstrijd is uitsluitend voor amateurs, afkomstig uit de provincies Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland.

·       Er is een open klasse en een gevorderden klasse.

·       De wedstrijd is een onderdeel van het project ‘De Nieuwe Bavo Bloeit’; de gehele kerk wordt in de bloemen gezet door studenten, amateurs en professionele bloemsierkunstenaars en het evenement wordt bezocht door duizenden bezoekers op 20, 21 en 22 april. (zie www.denieuwebavobloeit.com)

·       De deelnemers van de wedstrijd ontvangen een (gratis) entree ticket voor de tentoonstelling.

·       Op de avond van de wedstrijd is de prijsuitreiking. Deze vindt plaats tijdens een netwerkavond waarbij alle studenten, amateurs en bloemisten die hebben meegewerkt aan het evenement gezamenlijk toasten op een mooi evenement. Tijdens deze netwerkavond zijn er o.a. demonstraties bloemschikken.

·       De werkstukken moeten worden opgehaald op zondag 22 april tussen 17.00 uur en 18.00 uur

Het programma voor donderdag 19 april ziet er als volgt uit:

·         11.00 uur - 12.30 uur             materialen brengen/melden/betalen

·         12.30 uur - 13.00 uur             lunch

·         13.00 uur - 13.15 uur             welkomstwoord en informatie

·         13.15 uur - 15.15 uur             wedstrijdtijd

·         15.15 uur - 15.30 uur             opruimtijd

·         15.30 uur - 16.00 uur             pauze

·         16.00 uur - 17.30 uur             rondleiding

·         17.30 uur - 19.00 uur             diner/pauze

·         19.30 uur - 21.30 uur             netwerkavond met diverse demonstraties

·         19.30 uur                                prijsuitreiking

Aanmelding:

Deelname aan de regiowedstrijd Bloemschikken voor West Nederland  is voorbehouden aan leden van Groei & Bloei en/of hun gezinsleden, en niet-leden van Groei & Bloei, mits ouder dan 15 jaar, op uitdrukkelijke voorwaarde dat zij amateur zijn.

·      De open klasse is bedoeld voor beginnende bloemschikkers en/of bloemschikkers met geen/weinig wedstrijd ervaring.

·      De gevorderden klasse is bedoeld voor gevorderde en ver- gevorderde bloemschikkers, al dan niet met wedstrijdervaring.

De aanmelding moet voor 10 maart plaatsvinden.

Inschrijfgeld:

Voor deelnemers geldt in alle klassen:

·       leden Groei & Bloei               € 10,00

·       niet-leden Groei & Bloei        € 20,00

Het inschrijfgeld is inclusief koffie/thee gedurende de gehele wedstrijddag, en dient (gepast) contant te worden voldaan op de wedstrijddag.

Tegen betaling kunt u ter plekke gebruik maken van een lunch (soep en broodjes €2,50) en/of een warme maaltijd (eenvoudige maaltijd € 7,50) dit dient u vooraf bij inschrijving te vermelden.

Heb je zin om deel te nemen aan deze leuke uitdagende bijeenkomst voor meer informatie Tineke Out, groeibloeihoorn.workshops@gmail.com

Ik hoor graag van je en kijk uit naar je mail!

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2