GROEI EN BLOEI HOORN

Ook in 2018 organiseren we weer een zaaiclub!

Wie zijn we? Een club enthousiaste Groei en Bloeiers die elk jaar bij elkaar komen om zaden uit te wisselen die we zelf gewonnen hebben uit onze tuin of die we op een andere manier verkregen hebben. En daar zitten vaak verrassende planten tussen die je normaal niet makkelijk zult vinden op de markt of tuincentrum.

Dus kijk eens of je nog interessante zaden van groenten en bloemen verzameld heb en meld je ook aan!

De 1e bijeenkomst zal plaats vinden op donderdag 8 maart om 20.00 uur, bij Floor Onnouw, Bangert 5a Zwaag. Bij deze eerste bijeenkomst gaan we zaden uitwisselen.

Eind april komen we dan weer bij elkaar om de plantjes van eigenaar te laten verwisselen en eventueel uit te delen.

In de loop van de zomer gaan we in een tuin van een van de deelnemers bijeen komen om de planten in volle glorie te bewonderen.

Ook zin gekregen om mee te doen? Aanmelden kan, bij voorkeur per mail, bij Jantina Wever:  j.wever1352@gmail.com of eventueel telefonisch 0229-541375.

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2