Bloemstyling & Workshops

Open Tuinen 2018

Cursussen Bloemstyling en workshops
Hebben bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling, wacht dan niet langer maar ga u nu aanmelden bij Groei & Bloei voor een van de leerzame en gezellige cursussen Bloemstyling in oktober gaan deze cursussen in de Blauwe Schuit van start.

Bloemstyling Algemeen

Dag: Maandag 15 oktober, 19 november en 10 december
Tijd:19.45 tot 21.45 uur
Aantal lessen: 3
Deze vernieuwde cursus biedt veel mogelijkheden. De cursus bestaat uit 3 lessen steeds op de maandag avond. De 1e les is een Verrassingsopdracht en leert u de fijne kneepjes we kijken naar verhoudingen/compositie en techniek. Voor de 2e les worden gedeeltelijk de materialen verzorgd. Bij de 3e les gaat u zelf voor de materialen zorgen uiteraard in goed overleg met de docent.
Kosten: € 45,00 voor leden van Groei & Bloei, niet leden € 57,50 inclusief materiaal 1e cursusavond en gedeeltelijk materiaal 2e cursusavond.
Docent: Joke Hottentot
Opgave: groeibloeihoorn.bloemstyling@gmail.com
U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.
Uw betaling kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. KMTP Hoorn. Onder vermelding van Cursus Bloemstyling Algemeen.

Bloemstyling Niveau 2

Dag: Dinsdag 2 en 30 oktober, 20 november, 11 december, 22 januari, 12 februari, 12 maart en 2 april.
Tijd:19.45 tot 22.00 uur
Aantal lessen: 8

Voor deze cursus is het een vereiste dat er recent workshop/cursussen bij Groei & Bloei zijn gevolgd!
Kosten: € 80,00 voor leden Groei & Bloei, niet leden € 100,00
Docent: Pascal Stroet, “Blooms”
Opgave: groeibloeihoorn.bloemstyling@gmail.com
U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.
Cursus Bloemstyling niveau 2.

Korte cursus kransen

Dag: Woensdag 21 november en 12 december

Tijd: van 19.45 tot 22.00 uur
Aantal lessen: 2
De korte cursus kransen bestaat uit 2 lessen het is ook mogelijk afzonderlijk voor 1 avond aan te melden! De kransen zullen mooi indrogen zodat u er lang plezier aan zult beleven.
21 november Najaarskrans
12 december Kerstkrans
Kosten: 2 lessen €46,00 voor leden Groei & Bloei niet leden €59,50.
Inschrijven per cursusavond € 25,00 leden Groei & Bloei niet leden € 31,50
U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.
Uw betaling kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. KMTP Hoorn. Onder vermelding van Korte cursus Kransen.

Korte cursus Bloemstyling Najaar

Het najaar is een prachtige tijd voor herfstarrangementen, laat je verrassen. Alle materialen worden verzorgd door de docente. De basis moet nog worden ingekocht, deze gaan we 3x gebruiken in verschillende stijlen. Bloemen, blad, groen en bij materialen, evenals hulpmiddelen, worden door de docente meegenomen. Na afloop van elke les gaan de deelnemers met een prachtig arrangement naar huis.
Dag: donderdag 18 oktober, 8 november, 29 november
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Aantal lessen: 3
Kosten: 3 lessen € 65,00 leden Groei & Bloei, niet leden  €81,00
U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.
Uw betaling kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. KMTP Hoorn. Onder vermelding van Korte cursus Bloemstyling Najaar.

Workshop Bloembollenmand

De workshop bloembollenmand bij Groei & Bloei is al vele jaren een succes en komt dit jaar weer terug op donderdag 1 november. Bloembollen in diverse soorten en maten worden geplant in lasagnebeplanting. Tenslotte maken winterviooltjes het tot een mooi geheel. Alle materialen inclusief potgrond en mand zijn bij de prijs inbegrepen. Van deze workshop zult u heel lang plezier beleven.
Dag: donderdag 1 november
Tijd: 19.30 – 20.30 uur of 20.45 – 21.45 uur
Kosten:  €21,50 leden Groei & Bloei, niet leden  €27,50
Opgave: groeibloeihoorn.workshops@gmail.com
U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging. U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging.
Uw betaling kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. KMTP Hoorn. Onder vermelding van Workshop Bloembollenmand.

TOMATILLO
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863