Plantjes ochtend Risdam Noord

Beste leden van Groei en Bloei!

Eindelijk kunnen wij weer de plantjesmarkt organiseren. De laatste, overigens goed bezochte markt was in 2019. En ook dit jaar organiseren wij de plantenmarkt i.s.m. Buurtgroep ‘’Risdam-Noord Groen’’

Dit jaar vindt de plantjesmarkt plaats op zaterdag 16 april van 10.30 tot 13.00 uur. Een weer op het pleintje voor Wijkcentrum De Cogge (Akkerwinde 44, 1689 NT Zwaag).

Hierbij zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd om de markt te bezoeken, een kopje koffie te komen drinken en natuurlijk bijzondere planten op de kop te tikken voor een mooi prijsje. Juist omdat wij dit zo lang niet hebben kunnen organiseren, gaan wij er iets speciaals van maken.

Iedereen is welkom!

Maar we hebben natuurlijk ook leden nodig die planten aan willen bieden.

Zorgen jullie weer voor aanvoer van tuinplantjes die voor een zacht prijsje van eigenaar kunnen wisselen? Dan wordt het vast weer een drukbezocht, succesvol evenement zoals we ook in 2019 hadden.

Kortom, alleen met jullie wordt het weer ouderwets!

Reserveer nu ruimte op deze markt zodat jij jouw kweekgoed kan uitstallen. De diepte van de uitstalling is 1,5 à 2 meter. Geef aan welke breedte (1, 2 of 3 meter, of welke ruimte dan ook) jij nodig hebt.

Laat dat weten uiterlijk vóór 10 april via groeibloeihoorn.voorzitter@gmail.com dan ben je zeker van ruimte.

Als jij plantjes aan de man komt brengen dan word je verwacht vanaf ca. 09.30 uur zodat alles tiptop klaar staat als de eerste klanten komen. Die zijn zeker enthousiast en zijn er dus al vroeg, zo weten wij uit het succesvolle verleden.

Wij hopen jouw aanmelding als deelnemer te ontvangen. Zet in de e-mail jouw voor- en achternaam, jouw e-mailadres én telefoonnummer. Vergeet niet de breedte van de door jou gewenste ruimte op te geven.

Tot zaterdag 16 april,

Dick van Kleinwee (voorzitter Groei & Bloei Hoorn e.o.) en Ted van der Bruggen (voorzitter Stichting 'Risdam-Noord Groen' )