Paasworkshop dinsdag 5 april een workshop in de ochtend, tevens een groep in de avond.

De workshop is onder leiding van Pascal Stroet, Hortibotanischvormgever en Meesterbinder.

Vrije voorjaarschikking in een mooie nestvorm, met eieren, veertjes ect en natuurlijk frisse voorjaarsbloemetjes.

In tegenstelling tot het jaarprogramma gaat de workshop plaats vinden op dinsdag 5 april. Op deze dag hebben we de beschikking over 2 lokalen zodat we ruim voldoende afstand kunnen garanderen.

De workshop gaat plaats vinden in Kunstcentrum de Blauwe Schuit (met ventilatie) Uiteraard volgen we de richtlijnen van het R.I.V.M. en houden we ons aan de dan geldende corona maatregelen.

Datum: dinsdag 5 april

Tijd: 09.30 – 12.00 uur

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Kunstcentrum De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A, Hoorn

Kosten: leden € 22,50 niet-leden € 29,50

Opgave: Tineke Out, indien mogelijk per mail

groeibloeihoorn.workshops(at)gmail.com

U bent pas ingeschreven na ontvangst van bevestiging. Uw betaling kunt u overmaken op het banknummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. Kon Mij TUINB Plantkunde Hoorn. Onder vermelding van Paasworkshop.

Datum: dinsdag 5 april

Tijd: 09.30 – 12.00 uur