Hoorn

23 augustus Zomer Zotte Avond

Uitnodiging Zomerzotte avond Op 23 augustus is weer de Zomerzotte avond als start van het nieuwe seizoen van Groei en Bloei, afdeling Hoorn.

 

Deze uitnodiging is voor alle leden van Groei en Bloei afdeling Hoorn. Iedereen die een abonnement heeft op het Blad Groei en Boei is automatisch lid van onze afdeling en is dus welkom op deze avond.

 

Het vindt plaats in de tuin van Erik en Annet Jansen, D Dit is een grote tuin met mooie met o.a. een heel bijzonder zitgedeelte dat U bent welkom vanaf 19.30 uur

 

De auto kan o.a. geparkeerd worden op de parkeerplaats bij de begraafplaats of in de nieuwbouwwijk en de fietsen kunt u We starten met een kopje koffie/ daarna een drankje met een klein hapje traditioneel de zoute haring als afsluiter. Er zijn net als vorig jaar diverse We hopen op veel mensen waarbij we het erg leuk vinden wanneer onze nieuwe leden ook komen om kennis te maken. Uiteraard bestellen we mooi weer maar bij regenachtig weer zorgen we ervoor dat u droog kan staan of zitten.

 

Tot ziens op 23 augustus op Dorpsstraat 89 in Nibbixwoud

 

Vriendelijke groeten van het bestuur van Groei en Bloei, afdeling Hoorn e.o. Dick, Stefanie, Ditte, Marjon en Barbara Groei & Bloei afdeling Hoorn e.o.