Hoorn

Workshop "Vermeerderen van planten"

Maak je eigen appelboom!

 

Groei en Bloei Hoorn en de gemeente Hoorn slaan de handen in een. Ons gezamenlijke doel is om Hoorn groener te maken op een leuke manier. Daarom organiseren wij samen een workshop om je eigen fruitboom te enten!

 

Want wat is er lekkerder en leuker dan fruit uit je eigen tuin? Voor deze appelbomen hoeft je tuin niet groot te zijn; de bomen worden maximaal 2,5 meter hoog en je kunt ze ook heel mooi leiden langs een schutting. En natuurlijk is het ook heel leuk om je eigen gemaakte appelboom aan iemand kado te doen!

 

Deze cursus zal plaats vinden op maandag 25 maart van 19:00 tot 21:00 uur in Wijkcentrum de Huesmolen. Hiervoor zijn 45 plekken beschikbaar. Lijkt het jou leuk en leerzaam om je eigen fruitboom te maken? Geef je snel op bij groeibloeihoorn.voorzitter(at)gmail.com. Na aanmelden ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname.

 

De cursus is voor leden van Groei en Bloei gratis. Voor de bewoners van Hoorn wordt een kleine bijdrage gevraagd van €6,-. Hiervoor krijg je 2 verschillende soorten boompjes/ rassen naar keuze, en natuurlijk alle informatie om straks van je eigen boom de lekkerste appels te oogsten!